Bodavallen 1
17 april 2016
14:00

Referat: Borås AIK - IK Kongahälla

Premiär i U17 Div. 1 Norra Götaland och vi är riktigt laddade. Vi börjar bra och det är ett jämnt spel. Efter en kvart tar Borås över spelet och slår långa bollar bakom våra ytterbackar. Boråsarna skapar ett par riktigt bra lägen som vi lyckas avvärja. Vi har en del fina anfall men lyckas inte få bollen på mål. I slutet av första halvlek trycker Borås på och vi går till halvlek med 0-0.

I andra mattas Borås höga press av och vi kan hålla i bollen och det är jämnt spel. Tyvärr får Goran sitt andra gula kort och vi får en stund spela med en färre. Men 7 minuter efter det röda får en av Borås mittbackar sitt andra gula så spelet jämnas ut. I slutet av matchen kämpar vi heroiskt och på övertid får Borås en frispark som nickas in och matchen är över.
Sett till bollinnehav och chanser så är Borås värda att vinna men vi är så j-vla nära att få med oss en poäng. Hela laget jobbar stenhårt men vi gör för många tekniska fel för att vara nöjda. Fin insats av fjortonåriga Philip Sundgren som spelar central mittfältare hela matchen, Soran som alltid levererar, Goran, Danne och Abbe Granbacke som håller rent framför vårt mål. Vangelis gör som vanligt ett par matchavgörande räddningar. Bra inhopp av Ahmed och Joel.